El projecte “Superherois” el vam iniciar entre la Lourdes Rius i en Sergio Martín. Som els organitzadors del projecte, els autors dels guions dels contes, els guionistes i entrevistadors del documental, els constructors de la web, els activadors de la iniciativa de crowdfunding, els encarregats de la distribució i l’edició posterior, els captadors de col·laboradors i canals de comunicació, etc.

En la cerca d’il·lustradors, vam aconseguir “fitxar” a l’Eduard Blanch i l’Òscar Sarramia, que de seguida es van engrescar amb el projecte. Gràcies a l’Òscar, col·laboren amb nosaltres  cinc il·lustradors/es que són alumnes seus: l’Alicia Rodríguez, la Laura Pérez, la Marina Luque, la Raquel Galobart i en Sergi Lapuerta.

Ells i elles són els autèntics responsables de la imatge gràfica i potència emocional que proven de transmetre els dos contes.

De cara al documental, hem tingut la sort de muntar ràpidament un petit equip de col·laboradors de qualitat i d’experiència considerable, que s’han mostrat a més molt interessats en el projecte: en Gerard Baró al vídeo, en Manel Guerrero per a la música, i en Craig Caputo per a les traduccions (intentarem generar el vídeo del documental en diversos idiomes, un serà per descomptat l’anglès).

Aquí podeu conèixer millor qui som, com som, i a què ens dediquem.

Sergio Martín - Autor
Lourdes Rius - Autora
Eduard Blanch - Il·lustrador
Òscar Sarramia - Il·lustrador i Director Artístic
Alicia Rodríguez - Il·lustradora
Laura Pérez - Il·lustradora
Marina Luque - Il·lustradora
Raquel Galobart - Il·lustradora
Sergi Lapuerta - Il·lustradora
Cristina Pérez - Il·lustradora

Tot i que encararem la realització del documental en una fase posterior, ja estem reunint part de l’equip que col·laborarà amb nosaltres. Aquí els teniu:

Gerard Baró - Realitzador Audiovisual
Manel Guerrero - Músic
Craig Robert Caputo - Traductor
Sabina Segarra - Entrevistadora


Per compartir-ho: